Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
Peusen.nl - uitvaartzorg crematorium - 0475 48 61 00

Uitvaartkosten


De uitvaart wordt nog persoonlijker als de grote passie, of typerende levensstijl van de overledene terugkomt in de ceremonie. Uitbundig, in het bijzijn van veel gasten, of op een speciale locatie. Uw uitvaartverzorger helpt u graag uw persoonlijke en exclusieve wensen te realiseren om het laatste vaarwel tot een onvergetelijke herinnering te maken.

Uw wensen staan centraal. Wij regelen de uitvaart, de verzorging en het vervoer van de overledene naar het uitvaartcentrum voor u. En ontzorgen u bij alle praktische zaken die geregeld moeten worden.

Kosten vanaf € 9.000. Indicatie o.b.v. gemiddelde kosten. De kosten voor begraafplaats, grafmonument of urn zijn niet in de indicatie in begrepen. 

De uitvaartbegeleiders van Peusen Uitvaartzorg inventariseren uw wensen, staan u terzijde met professioneel advies en bieden u binnen 24 uur een transparante prijsopgave aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Uiteraard kunt u op basis van de kostenindicatie uw wensen bijstellen.

Een uitvaartverzekering kan (een deel van) de uitvaartkosten dekken. Deze kan op basis van uw persoonlijke wensen worden afgesloten bij een verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon.