Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
Peusen.nl - uitvaartzorg crematorium - 0475 48 61 00

Uitvaartkosten


Eenvoudig en verzorgd, zo laat deze stijl zich het beste omschrijven. Een ingetogen en eenvoudig afscheid. Uw uitvaartverzorger bespreekt graag de mogelijkheden met u om het laatste afscheid tot een waardevolle herinnering te maken.

Deze uitvaart past uitstekend bij een afscheid in kleine kring, met enkele familieleden of naasten, in een van onze rouwkamers. Wij regelen de uitvaart, de verzorging en het vervoer van de overledene naar het uitvaartcentrum voor u.

Kosten vanaf € 3.000. Indicatie o.b.v. gemiddelde kosten. De kosten voor de aula, begraafplaats, grafmonument of sierurn zijn niet in de indicatie in begrepen. Kosten vanaf € 4.000 bij gebruik van de aula en de bijbehorende faciliteiten.

De uitvaartbegeleiders van Peusen Uitvaartzorg inventariseren uw wensen, staan u terzijde met professioneel advies en bieden u binnen 24 uur een transparante prijsopgave aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Uiteraard kunt u op basis van de kostenindicatie uw wensen bijstellen. 

Een uitvaartverzekering kan (een deel van) de uitvaartkosten dekken. Deze kan op basis van uw persoonlijke wensen worden afgesloten bij een verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon.