Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
Peusen.nl - uitvaartzorg crematorium - 0475 48 61 00

Wensen en mogelijkheden


Geen mens is hetzelfde. En dus is ook geen uitvaart hetzelfde. Het laatste afscheid, het laatst eerbetoon aan de overledene, kan volledig worden vormgegeven volgens de wensen van u of de overledene. Zo wordt het een persoonlijke herinnering, aan het einde van een mooi leven. Wij helpen en ondersteunen u graag de uitvaart zo speciaal en persoonlijk mogelijk te maken, passend bij het karakter en de levensstijl van de overledene. Er zijn verschillende uitvaartstijlen denkbaar, van romantisch tot stoer, van ingetogen en sober tot uitbundig en kleurrijk. Van een traditionele of kerkelijke uitvaart, tot een (duurzaam) afscheid op een bijzondere plek waar u mooie herinneringen aan koestert. Het is zelfs mogelijk de uitvaart een bepaald thema te geven, dat tot in het kleinste detail wordt uitgewerkt, van de vormgeving van de kennisgeving tot de aankleding van de uitvaartlocatie.

Een muziekthema voor de fervente muzikant, een sportthema voor de fanatieke sporter. Een stoet motorrijders die een laatste eerbetoon brengen aan een maat. Of kinderen die een ballon voorzien van een tekening of tekst oplaten als laatste groet aan hun klasgenootje. Uw uitvaartverzorger denkt graag met u mee om de afsluiting van het leven van de persoon die u dierbaar was extra waardevol te maken.

Om u een indicatie te geven van de verschillende mogelijkheden, hebben wij een aantal verschillende uitvaartstijlen voor u op een rij gezet. Een basis die u al naar gelang uw persoonlijke wensen verder kunt personaliseren. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de uitvaart tot in detail voor u wordt geregeld, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. En alle tijd en ruimte heeft u te richten op het verlies van uw dierbare en in stijl afscheid kunt nemen.